Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

;-) Jedno staré pořekadlo paví: ,,PORÁD PO BRADU V ŽUMPĚ, ALE PORÁD DOBRÝ. Hlavně, že to nestoupá!";-)

1 0
možnosti
Foto

Cílem není chránit zdraví a životy, ale otestovat, co vše si mohou vlády dovolit.

1 0
možnosti
Foto

Neumím vám poradit.

1 0
možnosti

Paní Indrová, děkuji za Vaše psaní. Když to nevydržíme, tak to pustíme. Z MuDr.Pekové udělali lhářku, ona předpověděla, že druhá vlna nebude. Nemocí jakýchsi tu máme hodně, znám to ze současnosti v nemocnici. Vylhaná úmrtí na kovid19 i další kšefty s testy a injekcemi jsou hodně nebezpečné. Musíme se dát nějak dohromady, když naše vláda vlastně napadla své občany.

1 1
možnosti

Vydržet se dá všechno.

Jen neschopné fňukny fňukají při sebemenším zhoršení jejich pohodlí.

:-P:-P:-P

1 6
možnosti

No, úplně všechno asi ne, ale toto do té kategorie jistě nepatří.

0 0
možnosti

Normální, nevylhaná epidemie netrvá rok, aby se situace ani o píď nezlepšila. Pokud jsou opatření při klasické epidemii odborně a uvážlivě nastavená a odpovídají adekvátně situaci, není možné, aby se skutečná epidemie stále více zhoršovala a za rok bylo vše horší nežli na začátku. Pakliže tomu tak je, je tzv "epidemie" pouze záminkou pro zcela politické, neférové účely.

"Opatření", kdy se na téměř rok prakticky umrtví chod státu, ekonomiky a celé společnosti, téměř vše se zakáže a lidem se vezmou jejich osobní práva a svobody - prý "ve jménu zdraví", přece nemůže nikdo rozumný považovat za normální, nebo dokonce za užitečná, a ještě je obhajovat! Doplácime a doplatí na to VŠICHNI - ale v prvé řadě nejvíce tzv. "ochraňovaní" senioři, rodiny s dětmi, samotné děti a celé příští generace! Každý, kdo toto podporuje, se podílí na této zločinnosti, jaká nemá obdoby!

Za článek karmaR^

12 1
možnosti

Já myslím, že je hlavní problém ten, že se málo ptáme a nevyžadujeme odpovědi.

Ale pořádné, ne odbyté. Takové, až tomu budu rozumět. Proč se zalepují regály se zbožím, které si nesmím koupit i když v tom obchodě už stejně jsem? Prý aby to bylo fér, když malé obchody nesmí mít otevřeno. Aha... Ale proč tedy nesmí mít malé obchody otevřeno? A proč se může tedy prodávat toto zboží v eshopech? To je fér? Proč není stejný metr? Proč politici nemusí vysvětlit opravdu srozumitelně důvody které stojí za opatřeními? Proč se naši zástupci neptají a nevyžadují pořádné vysvětlení? Proč politikům nestojíme za to, aby nám to vysvětlili? Tohle je špatně. Neptáme se, a nevyžadujeme odpovědi. V tom to je.

10 1
možnosti

Dobře, a poslala jste někam dotazy?

1 0
možnosti
Foto

Ač jsem stár jsem stále vesel, nejsem poslušný občan, nosím jenom roušku, když jdu nakoupit, protože bych jinak pošel hlady, chodím ven do přírody s kamarády cestou si dáme bombardýno, anebo svařák do kelímku, nosíme sebou lžíci a pokud někde dávají jídlo do krabičky, tak si jej dáme a pokud jsou před restaurací stolečky a židle zasednem, vytáhneme lžíce a najíme se, koupíme si lahvovou plzeň a je nám dobře. Covid nám může vlést na záda.

2 1
možnosti
Foto

Všichni jak ze škatulky?

Což docela jste zapomněla na ty hrdiny?

Na bratry v počmáraném triku?

Na Volného a Bojka?

Na bodré rebely?

Na nepřátele pesích triků?

Na ty, kdo pozvedají hrdě Čechy k obrození,

když s nimi a jim podobnými

jsme dávno před cowidem tolik toho projeli?

0 0
možnosti

Řekněte si: bude hůř, to vás uklidní...Karanténa by měla podle některých odhadů trvat 2-3 roky. Umírají staří, kteří mají oslabenou imunitu, další zdravotní problémy: rakovina, cévní choroby, hypertenze, cukrovka, přežranost...aj. POkud jste zdravá, máte šanci dožít se 100 let. Ještě bude řešit klimatickou zelenou evoluci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 372
  • Celková karma 18,27
  • Průměrná čtenost 1907x
Jsem učitelka, která  i po dlouhé praxi učí ráda.