Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Soudě podle vašeho vlastního popisu chování na kole jste mizerný cyklista. Ale vždy ráda poučíte ostatní co dělají špatně, že?

2 1
možnosti

Podle toho minusování pod některými příspěvky vy budete asi cyklistický "expert".:-P

0 0
možnosti

P74e48t84r 16L84o21r51e86n94c

12. 5. 2021 20:53

ZVONEK !!!

Nejdůležitější součást každého nezávodícího kola!

To bylo první, co jsem si vždycky kupoval i s kolem, ať to byla silnička, trek, gravelbike i celopéro. Kdykoliv kohokoliv kdekoliv dojíždím, vždy nesměle cinknu a když nereaguje, přidám na zvuku, protože vím, že mě neslyší a může kamkoliv prudce vybočit.

Pokud hrozí, že by se nějaký hrdý jezdec s kolem za 100 litrů z "normálního" zvonku samoponížením opupínkoval, může si pořídit nějaký nenápadný stylový, co třeba vypadá jako kousek frajerské objímky nebo mosazného pásku na řidítkách... zvoní stejně dobře.

To říkám a dělám jako bývalý závodní cyklista - silničář.

3 1
možnosti

A co delate, kdyz ma usi ucpany sluchatkama a posloucha techno?

0 0
možnosti

Všechno dohadování o chování cyklistů přestane ve chvíli, kdy začne MP a PČR konat svojí povinost a bez pardonu pokutovat nebezpečnou jízdu na kole po chodníku, po přechodech pro chodce, chybějící výbavu .....Víte, nebo jste slyšeli o někom, kdo za podobné jednání platil pokutu ??? Rv

3 0
možnosti

Ja ano, dokonce to vidam kazdy den, ale nejmenuje se policie nybrz Ordnungsdienst. Nevim jak ted, ale jet na Radlweg v protismeru satalo kdysi 20 €.

1 0
možnosti
Foto

Já měl na kole ještě zpětní zrcátko, neb není na škodu vědět, kdo je za mnou.

1 0
možnosti

Ja ho tam mam jeste porad. Mohu jen doporucit.

1 0
možnosti

S tím zvonkem máte pravdu. Nechápu, proč je pro většinu cyklistů nebetyčný problém pořídit si zvonek za 50 Kč, když kolikrát vlastní kolo za několik desítek tisíc. A když už ho nemají, proč aspoň nezacvakají páčkou přemykače, nebo neupozorní hlasem, že budou předjíždět. Jezdím už hodně dlouho a mám bohužel zkušenost, že hodně cyklistů předjíždí stylem, že chodce, nebo jiného cyklistu v tichosti předjedou, aniž by mu o sobě dali vědět. Že takový člověk může náhle vybočit ze směru, jim vůbec nedochází.

4 1
možnosti

Pane Kučero, proč to mínus? Vy se snad domníváte, že mnou kritizované předjíždění je správné?8-o

1 0
možnosti

Nad nedostatkem ohleduplnosti mezi lidmi se zamýšlí žena, která porušuje předpisy jízdou po chodníku...

3 0
možnosti

Všimněte si, že po chodníku jezdí OHLEDUPLNĚ. Já to občas dělám taky, ale na prázdném chodníku do kopce hlemýždím tempem, kde je silnice nebezpečná.

1 0
možnosti
  • Počet článků 372
  • Celková karma 18,71
  • Průměrná čtenost 1907x
Jsem učitelka, která  i po dlouhé praxi učí ráda.