Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zopakuji, co jsem napsal už jinde.

Na smartphony vzniká ZÁVISLOST, naprosto stejná JAKO NA JINÉ DROGY.

Děti to ničí, opravdu ničí, osudově.

Pokus si někdo myslí, že se ho to netýká, pak ať si je vědom, že týká, a zcela nepochybně.

2 0
možnosti
Foto

Každá generace mladých lidí a dětí je na něčem závislá. Naše generace byla závislá na knihách. A každá generace to bez újmy přežije.

1 1
možnosti
Foto

Vůbec nevíte, o čem píšete. Netušíte, co je skutečná patologická závislost.

2 0
možnosti
Foto

Čím více konzumní doba, tím větší tendence k závislosti...mysl papá cosi (potřebuje neustále vzruchy), youtubeři vymýšlí neuvěřitelné kraviny a vedou děti k totálnímu "nevaž se, odvaž se", takže děti z druhé třídy někdy ztrácí hranice. Kluci ve škole se společně dívají na porno, to je přece cool přímo před učitelkou, která netuší..., děti jsou krmeny přes youtubery reklamami na kde co, takže nosí do školy redbuly, pijí kávu a vyžadují kde co na svých rodičích...chápu to jako nutnou lekci společnosti a proto nepanikařím. Ale projdeme jí intenzivně tak jak tak. Tak jak po mě nemohou holčičky ze třetí třídy chtít, abychom ve sborečku, kde jsou i děti z přípravky, zpívali písničky o zamilovanosti a sexu, tak těžko můžeme chodil kolem dětí, které by také měly trénovat živé sociální vztahy a navíc být přítomni toho, jak chodí na všelijaké pochybné stránky a navzájem si to sdělují. Poslouchat je a cenzurovat každé slovo o přestávce nejde. V rámci důvěry i tak hovoříme o kdečem, ale nějaká důstojnost a balance všeho ve škole musí být. Nebo ne?

0 0
možnosti
Foto

Můj synovec dostal mobil ve druhé třídě...tatínek to chtěl...synovec také, ale počítal s tím až později...byl překvapen. A ví, že se stal závislým na bojovnických hrách atd. Je naštěstí vyspělá dušička a tak pokud má jiný program, tak mobil odloží. Snad mu to vydrží. Ale někteří závisláčci u nás ve škole...měl byste je pane Kšíre vidět a poradit jim...

0 0
možnosti
  • Počet článků 372
  • Celková karma 18,73
  • Průměrná čtenost 1907x
Jsem učitelka, která  i po dlouhé praxi učí ráda.